دفتر مرکزی

تهـــــران، ملاصدرا، شیراز جنوبی، برزیل غربی، شماره 59، واحد 9
ایمیل: info@nirvanasun.com

مبلمان خانگی، شعبه یافت آباد: 66193208-66193209
مبلمان خانگی،شعبه نیاوران: 26371436
پارتیشن و مبلمان اداری: 88602886-88212660

کپی رایت © 2019. نیروانا. کلیه حقوق محفوظ است.

مبلمان خانگی: 26371436  |  مبلمان اداری: 88602886

Blog

نکاتی در دکوراسیون داخلی

4 نکته اصلی که برای طراحی داخلی باید بدانید

با ما همراه باشید تا توصیه های این طراح داخلی کار کشته را در مورد یک طراحی داخلی مناسب سلیقه کارفرما به شما بگوییم.

در این مطلب توصیه های ارزشمندی را از زبان یک طراح داخلی برای کسانی که می خواهند کار طراحی داخلی انجام دهند می خوانیم.  او چهار دهه است که در حرفه طراحی داخلی مشغول به کاراست. سه دهه به عنوان مالک اصلی دفتر طراحی خود و یک دهه به عنوان طراح داخلی در یک شرکت مبلمان معروف آمریکایی. با ما همراه باشید تا توصیه های این طراح داخلی کار کشته را در مورد یک طراحی داخلی مناسب سلیقه کارفرما به شما بگوییم.

او می گوید:”قبل از هر چیز باید از مشتریانی تشکر کنم کنم که وارد دفتر من شدند و گفتند ما پول کافی در اختیار داریم اما نمی‌دانیم چه کنیم، و می‌خواهیم شما این کار را برای ما انجام دهید.”

اما خب تعداد این مشتریان شاید یک درصد باشد. اما برای بیش‌تر ما مشتریان افرادی عادی، معمولی، و متوسط هستند که:

– دنبال یک خانه زیبا طبق سلایق و تعاریف خودشان هستند نه سلایق و تعاریف ما.

– نمی‌خواهند برای این کار کل حساب بانکی خود را خالی کنند.

– و گاهی فکر می‌کنند که طراح داخلی یک شیطان اجباری است.

پس چگونه از این حرفه پول دربیاوریم؟ اجازه دهید با سه عمل کاملا ساده شروع کنیم: گوش دادن، نوشتن، و تکرار کردن.

گوش دادن: هنگام شروع طراحی داخلی فقط گوش کنید

بدانید که ما برای خودمان طراحی نمی‌کنیم. شاید در زمینه حرفه ای هستید و پیشینه کاری بسیار خوبی دارید و می‌توانید ایده‌هایی به مشتریان بدهید که ذهن آن‌ها را درگیر کند. اما معمولا مشتریان بالقوه که وارد دفتر کار ما می‌شوند به این مسئله توجه چندانی نمی‌کنند. آن‌ها کسی را می‌خواهند که دهانش را ببندد و گوش کند.

طراحانی که وارد خانه مشتری می‌شوند و سریعا شروع به حرف زدن می‌کنند و جمله‌ای شبیه به این می‌گویند: «این وسیله اصلا به کار ما نمی‌آید و حتما باید آن را عوض کنیم.»

مشتری جواب می‌دهد: «واقعا؟ منظور شما همین قفسه‌ای است که متعلق به مادر خدابیامرزم است که پس از سال‌ها جنگ با سرطان مرد و از من خواست که آن را به یاد او در خانه نگه دارم؟»

سوال بپرسید: در طراحی داخلی بیانیه صادر نکنید. سوال بپرسید و به جواب آن گوش کنید

اگر این طراح به قفسه نگاه می‌کرد و نظر مشتری بالقوه‌اش را راجع به آن می‌پرسید می‌توانست او را بهتر بشناسد و به جای آزرده خاطر کردن او رابطه‌ای بلندمدت با او ایجاد می‌کرد.

نوشتن: در هنگام طراحی داخلی به طور دقیق به حرف‌های مشتری خود گوش کنید و همه چیز را یادداشت کنید

اگر به شما می‌گوید که خواستار یک اتاق دنج و گرم است در یادداشت‌های خود بنویسید «دنج و گرم». اگر می‌گوید به اتاق ارگانیک و مدرن علاقه دارد در یادداشت‌های خود بنویسید «ارگانیک و مدرن». اگر می‌گوید به سبک مراکشی با کوسن‌های بزرگ علاقه دارد آن را یادداشت کنید. اگر می‌گوید خواهان یک کاناپه مستحکم با یک نشیمن کم‌عمق است آن را یادداشت کنید. و در نهایت اگر می‌گوید که عاشق رنگ‌های قرمز، فیروزه‌ای، و زرد است حتما آن را در دفتر خود بنویسید.

به نقل از این طراح : “چند سال پیش رئیسم از من خواست تا به خانه مشتری خشمگینی بروم و اشتباه شرکت را رفع رجوع کنم. هنوز راهروی خانه او را به درستی ندیده بودم که او گلوی مرا گرفت و داستان را برایم تعریف کرد. او با یکی از طراحان ارشد شرکت ما ملاقات کرده بود و می‌خواست اتاق نشیمن خود را بازسازی کند. تنها چیزی که او می‌خواست اضافه کردن رنگ‌های مختلف و نیز دوری از پالت رنگی سفید و کرم بود.

وقتی طراح ما طرح خود را به او نشان داده بود او به شدت خشمگین شده بود چراکه ترکیب رنگی انتخابی طراح ما تماما سفید و کرم بود. این مسئله کاملا نشان می‌داد که طراح ما هیچ توجهی به حرف‌های مشتری نکرده است.”

تکرار کردن : در دیدارهای بعدی با کارفرما صحبت های خود را یاد آوری کنید

وقتی با مشتری برای نشان دادن طرح خود قرار می‌گذارید دقیقا همان واژه‌هایی را استفاده کنید که او به شما در دیدار اول گفته است. وقتی به آن‌ها طرح کلی خود و یا مثلا پارچه‌ها را نشان می‌دهید دقیقا همان واژه‌های «دنج و گرم» و یا «ارگانیک و مدرن» را تکرار کنید.

اعتماد کنید، آن‌ها حتی متوجه این مسئله نخواهند شد که شما دقیقا واژه‌های آن‌ها را تکرار می‌کنید بلکه به شما خواهند گفت: «وای خدای من، شما ذهن من را می‌خوانید».

در این مرحله کار شما به اتمام رسیده است: به مشتریان خود نشان دهید که آن قدر برای شما مهم هستند که به حرف‌های آن‌ها به دقت گوش می‌دهید.

وقتی از همان واژه‌های آن‌ها استفاده می‌کنید آن‌ها متوجه اهمیت نظراتشان می‌شوند و به شما اعتماد می‌کنند.

شما فکر کنید این کار نادرست است اما این‌گونه نیست. شما فقط در جهت نیازهای مشتری خود حرکت می‌کنید و سلایق و نظرات او را در خانه‌اش عملی می‌کنید. و در ضمن این مشتری را تبدیل به مشتری دائمی خود می‌کنید.